Keystone logo

15 Juris Doctor Програми в Правни науки Общи правни изследвания Правни науки 2024

Филтри

Филтри

  • Juris Doctor
  • Правни науки
  • Общи правни изследвания
  • Правни науки
Области на обучение
  • Правни науки (15)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Juris Doctor Програми в Правни науки Общи правни изследвания Правни науки

Джурис Доктор е професионална юридическа степен, която обикновено подготвя студентите да се явят на изпит за барове. Повечето програми изискват физическите лица да са получили поне бакалавърска степен. ДД обикновено отнема три години редовно обучение.

Какво представлява юристът по правни науки? Това е взискателна и ангажираща програма, която запознава студентите с тълкуването на закона и се опитва да ги подготви за бар-изпита. Първата година обикновено се изразходва за изучаване на някои от основните принципи на правото, като курсове като договори, нередности, наказателно право, гражданско производство, имущество, правни изследвания и писане и писмено и устно застъпничество. Тъй като хората напредват в програмата, те могат да имат повече шансове да насочат вниманието си. Студентите могат да имат възможността да разглеждат закона от мултидисциплинарна гледна точка.

Много студенти по право излизат от училище със силни писмени и комуникационни умения. Те също така могат да развият убедителните си умения. Това обикновено прави много артикулиран индивид и може да увеличи вероятността за осигуряване на добре платена работа.

Много държавни и частни училища по света предлагат програма за юрист. Това може да има значителен ефект върху цената на обучението. Намерете училище, което отговаря на вашите нужди и се свържете с кабинета на домовете за повече информация относно таксите за обучение.

Много хора избират да вземат баровознание и да станат адвокати, но законна степен отваря и много други врати. Завършилите могат да бъдат квалифицирани, за да упражняват кариера в издателска дейност, политика, обществена услуга или висше образование. Работни места, които може да притежава един човек със степен на JD, включват съдия, магистрат, медиатор, директор на градско планиране, вътрешен адвокат, адвокат по защитата на околната среда или съдебен служител.

Някои курсове за докторанти по правни науки в Juris могат да се предлагат в онлайн формат. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.