Keystone logo

25 LLB Програми в Правни науки Обучение по бизнес право 2024

Филтри

Филтри

  • LLB
  • Правни науки
  • Обучение по бизнес право
Области на обучение
  • Правни науки (25)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

LLB Програми в Правни науки Обучение по бизнес право

Учебната програма по LLB или бакалавърската степен е бакалавърска програма, която отнема от три до пет години. Обикновено се цели да се даде на студента силно разбиране на определена област на правото с цел по-нататъшно изучаване или професионален напредък.

Какво представлява LLB в областта на бизнес правото? Целта на тази дипломна програма е да запознае студентите с широк спектър от правни въпроси, свързани с търговското право. Областите обикновено се съсредоточават върху определена страна или върху определена област на бизнес правото или темите могат да бъдат по-общи. Това обикновено се преподава от преподаватели с напреднали учебни знания и / или опит в реалния свят. Често започва с основаващата се година, изграждайки база от правни познания, а след това курсовете могат да станат по-фокусирани върху определена област на правото.

Учещите често развиват отлични умения за управление на времето, като им позволяват да завършат проектите своевременно в личния и професионалния си живот. Завършилите обикновено оставят програмата с добро разбиране на общите правни принципи и на общите бизнес операции, умения, които могат да бъдат ценни на работното място.

Разходите за програмата зависят от финансирането и ресурсите на училищата, наличието на пакети за финансова помощ и други фактори. Студентите трябва да се свържат с всеки университет за повече подробности относно цените.

Студентите, които завършват със специалност "Бизнес право", могат да продължат образованието си, за да завършат право, или да влязат в професионалното работно място. Те обикновено са търсени както от адвокатски кантори, така и от корпоративни институции, както и от висши училища, колежи и университети. Специфичните длъжности често включват юридически чиновник, представител, правен асистент, бизнес асистент, бизнес-правен консултант и изследовател.

В LLB в Бизнес Право Изследвания е широко предлагана програма, достъпна в много страни и университети. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.