LLB Програми в Обучение по гражданско право в Великобритания за 2024

Филтри

Филтри

  • LLB
  • Великобритания
  • Правни науки
Области на обучение
  • Правни науки (0)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

LLB Програми в Обучение по гражданско право

Какво е гражданско право?

Гражданското право е клон на правото, който се фокусира върху правилата и разпоредбите относно частните отношения между лицата. Тази област на правото обхваща договори, собственост, семейно право и деликтно право. Диплома по гражданско право може да бъде получена от много различни видове училища, включително традиционни и онлайн университети. Завършилите програми по гражданско право са оборудвани с уменията, необходими за анализиране и разрешаване на правни спорове. Предлага се работа в различни среди, включително адвокатски кантори, корпорации и държавни агенции.

Защо изучаването на гражданско право е важно?

Изучаването на гражданско право предоставя на студентите уменията и знанията, необходими за навигация в правната система. Той също така дава разбиране на принципите, управляващи личните отношения между индивидите.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

След успешно завършване на базова програма за висше образование може да кандидатствате за бакалавърска степен по право LLB, която степен ще даде право да упражнявате право. Такива бакалавърски програми обикновено продължават три или четири години.