Свържете се директно с училищата - Сравнете 21 LLB Програми в Обучение по международно право 2024

21 LLB Програми в Обучение по международно право 2024

Преглед

Програмата Бакалавър по Законите обикновено има набор от минимални изисквания за влизане, определени от всяка институция за висше образование. Enrollees започват програма, която ги подготвя за професия в някаква област от правната област.

Какво представлява LLB в областта на международното право? Тази специална образователна степен обикновено отнема от три до пет години, за да завърши и обикновено е квалифицирана степен по право, позволяваща на завършващия да практикува право или да премине към следващия етап от обучението си. Курсовете обикновено се съсредоточават върху влиянието на международните отношения върху правните конфликти и спорове. По-ранните курсове могат да се съсредоточат върху основните принципи на правото, докато учениците от втора и трета година могат да започнат да изследват теми в по-голяма дълбочина. За дипломирането може да се изисква теза.

Студентите, които завършват тази програма, често увеличават организационните си способности, подобряват производителността и ефективността си у дома и на работното място. Те често разширяват разбирането си за правния жаргон, както и развиват умения за критическо мислене, които могат да ги подготвят за напреднали обучение или промоция на работното място.

Разходите за тази образователна степен ще варират по институция, както и от страната на местонахождение. Перспективните студенти трябва да се свържат с университета, за да научат повече за обучението, таксите и общите разходи.

Студент, завършил висше образование по международно право, може да търси работа с фирми и институции, които се занимават с международни въпроси. С допълнително обучение и обучение учениците често могат да намерят работа като съдии, адвокати и правни консултанти и могат да работят за международни бизнес проблеми. Понякога завършилите се наемат като съветници по политиките на организации на общността, паралелки, съдебни служители, изследователи и адвокати.

Студентска програма по международно право се предлага в много страни от различни висши учебни заведения. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • LLB
  • Правни науки
  • Обучение по международно право
Области на обучение
  • Правни науки (21)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение