2 На територията на колежа LLB Програми в Обучение по международно право в Куала Лумпур, Малайзия за 2024

Филтри

Филтри

  • LLB
  • Правни науки
  • Обучение по международно право
  • На територията на колежа
Области на обучение
  • Правни науки (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    На територията на колежа LLB Програми в Обучение по международно право

    Университетите в столицата на Малайзия са известни със своите предпочитания с различни международни университети и добро класиране. Това улеснява качването международни и висшето образование по-евтино и по-добре. Той има и някои достойни университети като университета в Малайзия и Университета в Куала Лумпур.

    Ако имате нужда от най-добрата среда проучване в Азия, за да запишат на висшето образование в Малайзия.Това е страна с богата култура и огромни дейности да напусне ви забавлява и спокойна, докато учат в страната

    След успешно завършване на базова програма за висше образование може да кандидатствате за бакалавърска степен по право LLB, която степен ще даде право да упражнявате право. Такива бакалавърски програми обикновено продължават три или четири години.

    Обучението в кампуса се отнася до лично посещаване на уроци. Това обикновено включва ходене на традиционни класове и лекции, участие в групови дейности и лично ангажиране с преподаватели и връстници. Обучението в кампуса също често включва достъп до лаборатории, библиотеки и други ресурси в кампуса, като студентски клубове, офиси за кариерни услуги и центрове за отдих.