16 LLB Програми в Обучение по наказателно право 2024

Филтри

Филтри

  • LLB
  • Правни науки
  • Обучение по наказателно право
Области на обучение
  • Правни науки (16)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    LLB Програми в Обучение по наказателно право

    LLB или бакалавър на законите е бакалавърска програма, която подготвя студенти за професия в областта на правото. Завършилите често намират работа в различни правни професии и често преследват допълнително обучение за повишаване на професионалните възможности и напредъка.

    Какво представлява LLB в изследванията на наказателното право? Тази квалификационна степен, съсредоточена върху принципите на наказателното право, има за цел да осигури солидно разбиране за престъпното поведение и правните прецеденти. Студентите изучават такива теми като право за нарушение, договорно право, престъпност и общество, наказание и правосъдие, социология и наказателно разследване. Провежданите курсове, които често се преподават като специалисти в съответните области, имат за цел да осигурят основаване на закона и криминология. Тази образователна програма се приписва добре на онлайн средата за обучение, както и на традиционните подходи.

    Участниците в тази програма обикновено учат напреднали умения в областта на изследванията, което им позволява да разберат по-добре сложните теми у дома и в професионалния живот. Те обикновено учат процедурите в съдебната практика и имат добро разбиране за обществените причини за престъпно поведение, умения, които могат да бъдат необходими за професионално развитие.

    Разходите за такси за обучение, книги и материали могат да варират от програма до програма. Потенциалните студенти трябва да се свържат с офиса на регистратора за конкретни подробности относно финансовата помощ и програмните разходи.

    Учени, които преследват степен на криминалистика, могат да намерят работа на различни места. Работодатели като съдилища, затвори, затвори, университети, човешки ресурси и консултантски организации често намират уменията и знанията на завършилите желателни. Специфичните позиции могат да включват служител, който има право на освобождаване от отговорност, съдебен адвокат, прокурор, директор по човешките ресурси и съветник. Завършилите също така често продължават да продължават обучението си в областта на правото и криминологията, като подобряват перспективите за заетост.

    В LLB в областта на наказателното право проучвания се предлага от многобройни университети в световен мащаб. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.