Филтри

 • LLB
 • Правни науки
 • Обучение по наказателно право
 • Наказателно право
Области на обучение
 • Правни науки (8)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

8 LLB Програми в Наказателно право 2024

  LLB Програми в Наказателно право

  An LLB по наказателно право може да осигури лица възможност да напреднат в степен с фокус върху конкретна област на правото. Това създава специализация за ученика, което го прави или си по-добър кандидат за някои позиции.

  Какво е наказателното право?

  Наказателно право е на площ от закона, който се фокусира върху полицейската дейност и нарушители. Това е област на закона, който включва криминологията и приложенията на закона в рамките на настройка съдебната зала.

  Какви са ползите от приема на LLB по наказателно право?

  Студентите работят, за да печелят LLB по наказателно право ще работят в специализирана област на правото. Тези ученици ще бъдат по-добри кандидати за кариера като адвокати и работещи в съдебните зали, отколкото тези, които имат степен основен закон.Освен това, те се научават работа-базирано приложение, а не общи правни понятия, което ги прави "готова да работи " в областта.

  Колко струва да вземат LLB по наказателно право?

  Стойността на този тип образование варира значително. Повечето училища, определени разходи за обучение на базата на множество фактори, но възможности за достъпно образование са на разположение, особено с онлайн програми.

  Какви са изискванията за един LLB по наказателно право?

  За да се получи LLB по наказателно право, студентите като цяло трябва да са завършили бакалавърска "е степен или равностойността им в тази област. Освен това, те ще трябва да се прилага по отношение на юридическия факултет предлага програмата и отговаря на всички изисквания по отношение на образование, степен средната точка, както и предишни проучвания.

  Каква кариера можете да очаквате с LLB по наказателно право?

  След като се дипломира, студенти с тази степен може да се очаква да работят в област като наказателна защита, съдебни зали, както и работата в прокуратурата позиции с течение на времето, с опит.

  LLB по наказателно право Online

  Получаването на тази онлайн степен е опция. Това може да си позволи на студента възможността да осигури обучението си, докато работите на полето или работа върху ограничен график.

  Как да се запишат в LLB по наказателно право?

  &nbsp

  Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата