1 LLB Програми в Подготвителни курсове за юристи 2024

Филтри

Филтри

  • LLB
  • Правни науки
  • Общи правни изследвания
  • Подготвителни курсове за юристи
Области на обучение
  • Правни науки (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    LLB Програми в Подготвителни курсове за юристи

    LLB или Legum Baccalaureus, което на латински означава бакалавър по право, дава възможност на завършилите да работят в различни специализирани области на правната арена. Тази степен може да доведе до избор на различни възможности за кариера.

    Какво представлява LLB в предварително право? Преддипломна степен обучава студентите по широк кръг от дисциплини, за да развият интелектуални способности, които ще ги подготвят за бъдещи степени по право. Студовата степен често включва курсове по логика, комуникация, етика и мултикултурализъм. Някои програми позволяват специализиране в определена област на фокус, което позволява на студента да насочва курса си на обучение. Предучилищните степени могат да подготвят студентите за различни професии.

    Учебната програма за предучилищно обучение дава възможност на студентите да мислят критично и аналитично. Също така изгражда отлични комуникационни умения. В допълнение, той предоставя на студентите силни умения за изследване и писане, които могат да бъдат приложени в много кариери и живота като цяло.

    Тъй като всички училища се различават въз основа на местоположение и предлагания, няма типичен ценови диапазон за специалността. LLB обикновено се получава след четиригодишно редовно обучение.

    Повечето завършили LLB преди съдебната практика отиват в училище по право и стават адвокати. Други стават паралелки или правни помощници, преди да изберат да посещават училище по право, а някои остават паралелки за останалата част от кариерата си. Има много други кариерни професии, достъпни за завършилите преди право, като например прилагане на закона като полицейски служители или корпоративни служители, отговарящи за спазването на законодателството. Познаването на закона е от полза за представителите на човешките ресурси и за законодателните сътрудници. Някои студенти, пренасочени към правото, изграждат кариера като адвокати в юрисдикцията и юристи.

    Учебната практика по LLB в пре-право е възнаграждаваща и плодотворна степен. Има голямо разнообразие от отлични университети, предлагащи тази програма, включително онлайн курсове. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.