Keystone logo

6 LLB Програми в Правни науки Юриспруденция Правни системи 2024

Филтри

Филтри

  • LLB
  • Правни науки
  • Юриспруденция
  • Правни системи
Области на обучение
  • Правни науки (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

LLB Програми в Правни науки Юриспруденция Правни системи

Изучаване на правни системи
Правните системи са изучаване на правото и правния процес. Включва изучаване на историята на правото, институциите и хората, участващи в съдебния процес, и как правото се прилага на практика.

Работни места в областта на правните системи
Студентите, които се занимават с правни системи, могат да продължат кариерата си в правото, правителството и частния сектор. Те могат също така да изберат да продължат образованието си по право или друга свързана област. Непълнолетните студенти по правни системи също могат да намерят кариера в областта на правото, но могат да намерят работа и в други области като бизнес, човешки ресурси и образование.

Какво ще уча по време на моята степен по правни системи?
Правни системи е задължителен курс за студенти, изучаващи право. Предлага се и като основна или второстепенна специалност в някои университети. Курсът обхваща набор от теми, включително правонарушения, договори, наказателно право, семейно право и вещно право.

След успешно завършване на базова програма за висше образование може да кандидатствате за бакалавърска степен по право LLB, която степен ще даде право да упражнявате право. Такива бакалавърски програми обикновено продължават три или четири години.