Keystone logo

83 LLB Програми в Правни науки Общи правни изследвания Право 2024

Филтри

Филтри

  • LLB
  • Правни науки
  • Общи правни изследвания
  • Право
Области на обучение
  • Правни науки (83)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

LLB Програми в Правни науки Общи правни изследвания Право

Програмата на LLB е разработена, за да повиши знанията на студентите за определена област, и следователно да увеличи перспективите за работа. Програмите варират по стойност и могат да варират в продължителност.

Какво представлява LLB в правните изследвания? LLB в тази специална област има за цел да подготви завършилите за кариера в криминално, гражданско, семейно и търговско право, както и да практикува самостоятелно или с установена фирма. Курсовете могат да се съсредоточат върху обучението на учениците върху методите за водене на съдебни процеси и преговори, както и как ефективно да посредничи за сложна правна ситуация. Участниците могат също така да научат как да разработят правни стратегии за корпорациите, така че тези корпорации да избягват правни конфликти и да намаляват отговорността.

Лицата, които завършват тази специална програма, имат тенденция да притежават несравними комуникативни умения, стабилни способности за водене на преговори и силни стратегически умения. Всяка от тези особености е прехвърляема и може да служи индивидуално както в професионалния, така и в личния си живот.

Цената на МИГ варира значително от училище до училище. В допълнение към разходите за обучение учениците трябва да помислят и за разходите за издръжка.

Завършилите тази програма са склонни да притежават необходимите знания и умения, за да успеят в редица кариерни и индустриални дейности. Участниците в програмата могат да продължат да стават съдебни адвокати, да защитават престъпниците или да се борят за правата на родителите. Други могат да изберат по-тихият живот, да договарят договори и да си структурират правните решения за корпорациите. Учениците могат да продължат да работят в правителството или в частния или корпоративния сектор.

Много учебни заведения започнаха да предлагат учебна програма по правни науки, а в крайна сметка студентът завършва в зависимост от местоположението и бюджета си. Онлайн курсовете предлагат гъвкавост, която повечето програми в колежа не правят. За да научите повече за опциите си, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.