Keystone logo

7 LLB Програми в Правни науки Обучение по административно право Право и регламентиране 2024

Филтри

Филтри

  • LLB
  • Правни науки
  • Обучение по административно право
  • Право и регламентиране
Области на обучение
  • Правни науки (7)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

LLB Програми в Правни науки Обучение по административно право Право и регламентиране

В зависимост от страната, в която се предлага на степен на LLB може да бъде определен като "LL.B ", акроним за бакалавър по право или Латинска Legum Baccalaureus. Това се счита за първата професионална степен в по-голямата част от общите юрисдикции право.

Какво прави LLB в закон и Регламент се състои от?

An LLB в закон и Регламент е бакалавърска степен закон, който позволява на студента гъвкавостта да комбинират своето изследване закон с друга дисциплина, като политически науки, комуникации, бизнес, икономика, криминология или управление.

Какви са ползите от LLB в закон и Наредба?

LLB програми се съсредоточи върху подготовката на учениците да стане адвокат, адвокат или адвокат, и по този начин обикновено се фокусират върху различни основните модули (напр.: Договорно право, конституционно право, наказателно право, и т.н.) Бакалавър по право учениците могат също така да вземат курсове в областта на дружественото право, имиграционно право, право на интелектуалната собственост, правата на човека, международната политика, медиите, бизнеса и др.

Колко струва да се вземат LLB в закон и Наредба?

Разходите за LLB по право и регламент, могат да варират в широки граници от един университет в друг. Цената за три-или четири-година бакалавърска степен по право също ще зависи от страната или района, където проучванията студента. Режимът на обучение - като онлайн, дистанционно обучение или на територията на колежа - може да повлияе на способността на студентите "е да работят и учат едновременно.

Къде да уча един LLB в закон и Наредба?

LLB в закон и Регламент програми се предлагат в университетите в повечето държавите с обичайно право, включително Австралия, Канада, Малайзия, САЩ, Великобритания, и много повече. LLB програми се предлагат в университети в света, като Бразилия, Германия, Италия, Норвегия, САЩ и много други.

Как да се запишат в LLB аз н Право и Регламент?

Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово форма.