Свържете се директно с училищата - Сравнете 9 LLB Програми в Търговско право 2024

9 LLB Програми в Търговско право 2024

Преглед

LLB се присъжда на лица, които са завършили курс по право или стандартна законодателна програма. Това е бакалавърска степен, а в повечето страни е необходимо допълнително обучение или образование за завършване на практикуването на правото. Предишно висше или университетско образование обикновено се изисква за приемане в програма на LLB.

Какво представлява LLB в търговското право? Това е бакалавърска степен по право с акцент върху бизнеса. Студентите могат да вземат курсове, които да им помогнат да станат търговски представители и да придобият по-задълбочено познаване на бизнес правото. Класовете могат да обхващат въпроси като наказателното право, договорното право, закононарушенията, разрешаването на спорове, търговското право, фирменото право в контекста и глобализацията, търговията и природните ресурси.

Много от завършилите смятат, че напускат училище с разнообразни умения. Те могат да развият способността си да тълкуват и обясняват сложната информация ясно. Те също така могат да придобият силни писмени и изследователски умения. Тези способности могат да помогнат на учениците да напреднат в кариерата си.

В много общи юрисдикции се предлага LLB в търговското право. Разходите за обучение могат да варират в зависимост от местоположението на университета. След като проучите и изберете институция, която да посетите, се свържете директно с училището за подробна информация за цената на посещението.

LLM в областта на търговското право е квалификационна степен, която може да позволи на студентите да преминат към УЦЖ или курс за обучение за адвокатския изпит, за да станат практикуващи адвокати. Индивидите, които са по-заинтересовани от бизнеса, могат да напуснат училище със солидна основа в търговското право, което ги подготвя да се включат в редица бизнес настройки. Завършилите могат да бъдат подготвени за кариери като учители, банкери, бизнес или мениджъри с нестопанска цел и директори по финанси или човешки ресурси.

LLM в областта на търговското право се предлага в много университети по целия свят. Онлайн курсове могат да бъдат на разположение чрез някои програми. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • LLB
  • Правни науки
  • Обучение по бизнес право
  • Търговско право
Области на обучение
  • Правни науки (9)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение