Keystone logo

67 LLB Програми в Правни науки Общи правни изследвания Правни науки 2024

Филтри

Филтри

  • LLB
  • Правни науки
  • Общи правни изследвания
  • Правни науки
Области на обучение
  • Правни науки (67)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

LLB Програми в Правни науки Общи правни изследвания Правни науки

Бакалавърът по право, или LLB, е бакалавърска степен, специализирана в областта на правото. Хората, които получават тази степен получават знания за различни подразделения на адвокатската професия и често избират измежду различни кариерни пътеки.

Какво представлява LLB в правните изследвания? Тази степен описва интелектуалните и практическите способности на студентите, за да функционират успешно в адвокатската професия. Много студенти започват своята правна кариера като част от тази специалност. Някои програми предлагат избор на област на специализация въз основа на типовете право, а други предлагат възможности за обучение в чужбина за добавяне на международен компонент към материала. Студентите могат да изучават теми като наказателно и договорно право, корпоративно право, право за нарушение и правни умения и процеси.

Учениците, които изучават правото, могат да придобият жизненоважни умения за живот, като напреднали комуникационни умения, умения за изследване и писане и способност да анализират и разсъждават в различни ситуации. Тези умения не само водят до успешен професионален живот, но и подобряват живота на лично ниво.

Има много фактори, които определят цената на МИГ, включително местоположението и индивидуалното училище. В LLB в областта на правото изследвания може да отнеме от три до четири години, за да завърши, ако учат на пълно работно време.

Законът по право е често първата стъпка към ставане на адвокат и много получатели го правят. Има обаче и други възможности за кариера, отворени за студенти в тази програма. Някои работят в юридически капацитет за корпорации или държавни агенции. Други завършили работят в ролите на човешките ресурси или продължават да преподават на средно или колегиално ниво. Правната уредба може да помогне на завършилите да работят във военни или правоприлагащи органи. Поради разнородните набор от умения, завършилите LLB в областта на правните изследвания често имат различни възможности за кариера, от които да избират.

Има множество университети, които предлагат LLB в областта на правните изследвания, независимо дали са местни или онлайн институции. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.