Свържете се директно с училищата - Сравнете 17 LLM Програми в Арбитраж 2024

17 LLM Програми в Арбитраж 2024

Преглед

Магистър по право е вид на напреднала степен, предназначена за студенти в преследване на кариера в правото. Тази степен обикновено следва бакалавър по закони и може да отнеме учениците от една до три години, за да завършат.

Какво представлява МЛМ в арбитража? Арбитражът е алтернативен метод за решаване и договаряне на съдебни спорове извън традиционната съдебна система. Тази специализирана област на право изисква значителна част от образованието и курсовата работа на студентите, за да премине успешно кариера в арбитраж. Много програми за обучение по този предмет обхващат арбитражни концентрации като спортен, строителен, търговски и инвестиционен арбитраж. Някои възможни курсове включват техники за водене на преговори, международни съдилища, посредничество, финансово право и други свързани с тях теми.

Учениците в този тип дипломна програма могат да получат множество технически умения, свързани със закона, и те също така могат да развият силни умения в междуличностната комуникация и повече, които могат да им помогнат да развият правна кариера. Много студенти в тази област усъвършенстват способностите си да мислят критично и да обръщат особено внимание на детайлите.

Един студент трябва винаги да изследва и сравнява обучението на възможни училища, преди да се запише в образователна степен. Съществуват редица фактори, които могат да повлияят на цената за придобиване на бакалавърска степен, както и някои възможности за финансова помощ и стипендии.

Повечето студенти с магистърска степен по арбитраж стават професионални арбитри, помирители или посредници. Студентите често могат да преследват арбитражни позиции за асортимент от отрасли, включително строителство, бизнес и др. След придобиване на степен в тази област студентите могат да изпълнят изискваните държавни или местни изисквания за лицензиране, за да станат лицензирани адвокати. Други студенти могат да намерят работа в области като човешки ресурси, образование, застраховане и др.

Различни университети по света предлагат този вид степен на висше право. С броя на опциите студентите могат да изследват местонахождението си в чужбина или на местно ниво. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • LLM
  • Правни науки
  • Обучение по разрешаване на спорове
  • Арбитраж
Области на обучение
  • Правни науки (17)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение