Keystone logo

5 Задочно обучение LLM Програми в Правни науки Обучение по административно право Банково право в Съединени Американски Щати за 2024

Филтри

Филтри

  • LLM
  • Съединени Американски Щати
  • Правни науки
  • Обучение по административно право
  • Банково право
  • Задочно обучение
Области на обучение
  • Правни науки (5)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Задочно обучение LLM Програми в Правни науки Обучение по административно право Банково право

Какво е банковото право?

Банковото право се фокусира върху правилата и разпоредбите, свързани с банкирането. Например студентите по банково право могат да научат за изискванията за създаване на банка и дейностите, които банките имат право да извършват. Освен разглеждане на самите банки, банковото право също обхваща платежни системи като кредитни карти и електронни пари и се занимава с това как несъстоятелността засяга дейността на банката и несъстоятелността на самите банки.

Какви са ползите от изучаването на банково право в университета?

Изучаването на банково право в университета може да бъде полезно за хора, които искат да работят във финансовия сектор. Банковото право се занимава с всички видове компании, които участват в банковата система, което означава, че обхваща всичко - от големи мултинационални корпорации до малки местни банки. Може да бъде особено полезно за тези студенти, които планират да станат адвокати, тъй като ще трябва да знаят за правните въпроси, свързани с бизнеса, включително банкирането.

Какво ще уча в университетска степен по банково право?

Изучаването на степен по банково право може да ви даде подробни познания за законодателството, свързано с банкирането и финансите. Ще научите как законът засяга всеки аспект на банкирането от бизнес операции до сигурност, от клиенти до пазари. Студентите в програма по банково право ще научат за правните аспекти, включително защитата на потребителите и борбата с прането на пари, както и етичните въпроси, свързани с работата във финансовия сектор.

САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

Степента LLM, или магистър по право, е научна степен, която е популярна между студентите с бакалавърска степен по право, които искат да придобият по-задълбочена подготовка в някоя определена област на правото. Програмите LLM са ориентирани към теоретични изследвания и обикновено продължават една година.

Задочното обучение позволява на човек да получи степен или квалификация, дори ако не може да посещава училище на пълен работен ден. Човек може да учи със собствено темпо, като постепенно натрупва кредити, които се зачитат за окончателна квалификация.