Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете 140 LLM Програми в Лондон, Великобритания 2023

140 LLM Програми в Лондон, Великобритания 2023

overview

Лондон има толкова много да предложи на студентите, от културата и изкуството, на професионални мрежи и кариерно развитие. Лондон е международен град и академичните институции отразяват многообразието на населението в студентското тяло и факултета. Лондон програми LLM се стремят да развиват талантливи и иновативни юристи, компетентни да се справят с правни сложности в своята област.

Лондон програми LLM предлагат широка гама от възможности, включително глобалната закона, човешките права, търговско право, наказателно правосъдие, етика, закон за околната среда, както и право на интелектуалната собственост, наред с няколко други. Налице е активна изследователска общност в рамките на всяка една от тези области, по-нататъшно увеличаване на образователния опит на студент LLM Лондон. Учениците ще завършат степента на LLM Лондон с крайна теза или дисертация. За да отговори на нуждите на различни студенти, пълно работно време, на непълно работно време, както и опции за дистанционно обучение са на разположение.

Превъртете през опциите по-долу, за да научите повече за програмите за LLM Лондон градуса и може да откриете перфектната програма за вас!

read_more

filters

  • LLM
  • Великобритания
  • Лондон
fields_of_study
    Бизнес проучвания Езикознание
  • Здравни грижи
  • Икономически изследвания
  • Правни науки
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format