3 LLM Програми в Законодателство на ЕС 2024

Филтри

Филтри

  • LLM
  • Правни науки
  • Обучение по международно право
  • Законодателство на ЕС
Области на обучение
  • Правни науки (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    LLM Програми в Законодателство на ЕС

    Програмите "магистър по право" предлагат ценни предимства. Разширената възможност за обучение обикновено отнема една-две години, за да завърши. Програмите предлагат по-внимателен поглед върху областите на правен фокус, като осигуряват обучение за студенти по право, които се надяват да се задълбочат допълнително в една или две области на концентрация.

    Какво представлява МТМ в правото на ЕС? В тази образователна програма са разгледани специфичните правни системи в рамките на Европейския съюз. Обучаващите могат да изследват материални и процедурни практики. Курсовете могат да включват икономически, конституционни и институционални основи на правото, както и административно и наказателно право. Законът на ЕС има тенденция да замести законите на конкретни държави и да достигне до всички области на закона.

    С участието си в програма LLM в законодателството на ЕС, учените често получават умения, които са полезни в личния си живот и професионална кариера. Например, участниците в програмата биха могли да разберат своите законни права като граждани на определена страна и като граждани на Европейския съюз.

    Има няколко международни и онлайн варианта за записване и разходите често отразяват тези разлики. Целесъобразно е потенциалните студенти да се свържат с академичните институции и да попитат за разходи и други проблеми, свързани с записването.

    Учене през целия живот в правото на Европейския съюз дава представа за очакваното професионално поведение в съдилищата и съдебните производства. Завършилите могат да намерят възможности за кариера в родната си страна или в международни разположения. Възможностите за работа обикновено включват корпоративно и частно право, национална обществена услуга (например държавен служител или дипломат), политически анализ, държавни длъжности, неправителствени организации и научни изследвания в академични и правни области. Някои завършили могат да намерят работа в надзорни органи, занимаващи се с европейски въпроси или като адвокати в транснационални фирми. Други могат да намерят работа като изследователи, представяйки се на семинари и конференции.

    Класовете се предлагат както онлайн, така и лично в университети и други институции по света. За да намерите правилното училище за вас, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.