Keystone logo

9 LLM Програми в Правни науки Обучение по икономическо право Застрахователно право 2024

Филтри

Филтри

  • LLM
  • Правни науки
  • Обучение по икономическо право
  • Застрахователно право
Области на обучение
  • Правни науки (9)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

LLM Програми в Правни науки Обучение по икономическо право Застрахователно право

Магистърът на законите е академична награда, дадена на студенти, които са изучавали конкретен закон. За да кандидатстват за програма LLM, студентите трябва да са завършили някакъв вид степен на право. Продължителността на програмата може да се различава, но това отнема до една година.

Какво представлява LLM в Закона за застраховането? Това поле на обучение е предназначено да даде на участниците експозиция към безбройните аспекти на застраховането и управлението на риска. Някои програми могат да се съсредоточат върху международни или местни политики. Студентите дори могат да избират в коя страна искат да се съсредоточат. Много курсове работят, за да дадат на учените по-добро разбиране за предизвикателствата, причинени от различни линии на осигуряване, като здраве, живот, имущество и увреждане. Преди да завършат курса, студентите може да се наложи да завършат необходимите курсове, ексурми, документи, дисертации и дисертации, но това може да варира според университета.

Тази степен на следдипломна квалификация предлага разнообразни ползи за студентите, не на последно място от които има потенциал да печелят повече пари след дипломирането. Участниците могат да използват подобрените си комуникационни, преговорни и аналитични умения, за да научат по-добре и да обсъждат ситуации с клиенти и колеги.

Разходите за МПМ в Закона за застраховането могат да се отнасят до посещаваното университетство и продължителността на програмата. Тъй като може да има различия, кандидатите трябва да се опитат да получат прогнози директно от училището или училищата, които желаят да присъстват.

Какъв тип кариера се прави LLM в Закона за застраховане за човека? Най-вече, студентите в крайна сметка се превръщат в адвокати и адвокати, които се занимават със застрахователни въпроси. Има обаче и други възможности за кариера. Например, някои завършили студенти могат да станат търговски съдебни, финансови специалисти, консултанти по здравно осигуряване, консултанти по застрахователни полици или регулаторни агенти. Други учени могат да изберат да използват това образование като отправна точка за още по-голямо образование.

Студентите може да са в състояние да вземат програма за УЦЖ в университети по целия свят. Готови ли сте да кандидатствате за онлайн или в университета? Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.