2 Задочно обучение LLM Програми в Обучение по гражданско право в Съединени Американски Щати за 2024

Филтри

Филтри

  • LLM
  • Съединени Американски Щати
  • Правни науки
  • Обучение по гражданско право
  • Задочно обучение
Области на обучение
  • Правни науки (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Задочно обучение LLM Програми в Обучение по гражданско право

    Какво е гражданско право?

    Гражданското право е клон на правото, който се фокусира върху правилата и разпоредбите относно частните отношения между лицата. Тази област на правото обхваща договори, собственост, семейно право и деликтно право. Диплома по гражданско право може да бъде получена от много различни видове училища, включително традиционни и онлайн университети. Завършилите програми по гражданско право са оборудвани с уменията, необходими за анализиране и разрешаване на правни спорове. Предлага се работа в различни среди, включително адвокатски кантори, корпорации и държавни агенции.

    Защо изучаването на гражданско право е важно?

    Изучаването на гражданско право предоставя на студентите уменията и знанията, необходими за навигация в правната система. Той също така дава разбиране на принципите, управляващи личните отношения между индивидите.

    САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

    Степента LLM, или магистър по право, е научна степен, която е популярна между студентите с бакалавърска степен по право, които искат да придобият по-задълбочена подготовка в някоя определена област на правото. Програмите LLM са ориентирани към теоретични изследвания и обикновено продължават една година.

    Задочното обучение позволява на човек да получи степен или квалификация, дори ако не може да посещава училище на пълен работен ден. Човек може да учи със собствено темпо, като постепенно натрупва кредити, които се зачитат за окончателна квалификация.