295 LLM Програми в Обучение по международно право 2024

Филтри

Филтри

  • LLM
  • Правни науки
  • Обучение по международно право
Области на обучение
  • Правни науки (295)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    LLM Програми в Обучение по международно право

    LLM или магистърът "Latin Legum Magister" е образователна степен, която се дава на лица, които са завършили висше образование в областта на правото. В зависимост от областта на правото програмата може да изисква от 1 до 3 години редовно обучение.

    Какво представлява МТМ в областта на международното право? Тъй като глобализацията започва да оказва влияние върху икономиките по целия свят, нараства необходимостта от хора с дълбоко разбиране на търговското право, тъй като се отнася до икономиката. По тази причина беше разработена областта на международното право. По време на курса на обучение индивидите могат да развият по-задълбочено познаване на дружественото право, договорното право, правото на интелектуалната собственост, разрешаването на търговските спорове и конкурентното право. Курсовете могат да се съсредоточат и върху усъвършенстване на изследователските умения на участниците, бизнес познания, правна аргументация и аналитични, както и комуникационни умения.

    Завършилите тази програма могат да влязат в работната сила с много желани умения и черти, включително силни съдебни умения, способни умения за разрешаване на конфликти и силен аналитичен начин на мислене. Всяка от тези умения може да служи на индивидуално ниво в кариера, съсредоточена в закона или в която и да е друга област, която той или тя реши да преследва.

    Разходите за МПМ варират значително и зависят от това къде учителят отива на училище, продължителността на избраната програма и начина, по който той или тя реши да продължи образованието си (онлайн или в класната стая).

    След дипломирането, хората могат да бъдат добре квалифицирани за редица кариери в правната практика. Освен че имат умения и знания да започнат свои собствени фирми, хората могат да открият, че са снабдени да преследват позиция с фирма с висока мощност, корпоративна организация или уважавана учебна институция. Тази специална програма подготвя студентите за кариери както в страната, така и в чужбина.

    Когато човек избере да отиде на училище, зависи от географското му положение и графика. Някои хора трябва да работят, докато ходят на училище, което прави това предлагане онлайн толкова желателно. За да научите повече за опциите си, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.