Свържете се директно с училищата - Сравнете 16 LLM Програми в Обучение по наказателно право 2023/2024

16 LLM Програми в Обучение по наказателно право 2023/2024

Преглед

Завършилите програми, които предлагат магистърска степен по право, или LLM, обикновено изминават между едно и две години обучение. Изискванията към степените варират между институциите, но могат да доведат до значителни изследвания или работа.

Какво е LLM в изследванията на наказателното право? Включително както на наказателното, така и на наказателното правосъдие, учените в областта на наказателното право обикновено се интересуват от взаимодействието между отделните лица и наказателните системи. Въпреки че наказателното право и наказателното правосъдие са тясно свързани области, степените във всеки от тях са склонни да се съсредоточат върху ясно различаващата се етика, практики и процеси в съдебната система. Докато студентите по наказателно право обикновено изучават правните текстове и процесите на наказателното право, учените по наказателно правосъдие често се интересуват повече от развиващите се социални и политически аспекти на администрирането на наказателното право. Освен това, въпреки че повечето програми се съсредоточават върху правната система на местонахождението на университета, съществуват и възможности за изучаване на международното наказателно право или наказателно правосъдие.

Аналитичното писане, правното проучване и управлението на времето са едни от най-забележителните умения, открити в завършилите висше образование по наказателно право. В допълнение към осигуряването на пътеки за правни кариери, тези умения могат да спомогнат за подобряване на ежедневните комуникации и дейности на студентите.

Цената на вашата степен може да бъде повлияна от множество сложни фактори, като продължителност на степените и индивидуални програми. Финансовите или бюрографските офиси на вашите бъдещи училища обикновено могат да предоставят най-точните бюджетни оценки за посещаемост.

Правните позиции могат да бъдат силно конкурентни, но завършилите, притежаващи професионална правова степен и правомощия в областта на наказателното право, могат да бъдат в състояние да спечелят критичен ръст в конкуренцията. Медиаторите, правоохранителните органи, съдебните адвокати, адвокатите и паралегалите са потенциални начини за кандидатстване с УЦЖ, насочени към наказателното правораздаване. Като алтернатива, лицата с LLM, специализирани в наказателното право, обикновено преследват кариера директно в закона, като получават доктор по Juris или еквивалентен документ и служат като адвокати, наказателни прокурори и съдии.

Програмите, предлагащи УЦЖ в областта на Наказателното Право, са широко достъпни в световен мащаб и предлагат както график на непълен работен ден, така и пълен работен ден. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • LLM
  • Правни науки
  • Обучение по наказателно право
Области на обучение
  • Правни науки (16)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение