Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни Задочно обучение LLM Програми в Имиграционно право в Съединени Американски Щати 2024

1 Задочно обучение LLM Програми в Имиграционно право в Съединени Американски Щати 2024

Преглед

Какво е закон за имиграцията?
Имиграционното право е област на правото, която управлява процеса на имиграция, включително приемането и отстраняването на чужди граждани от дадена страна. Той също така обхваща правата и задълженията на имигрантите и правата и задълженията на страните, в които те мигрират.

Какви работни места мога да получа в Имиграционното право?
Имиграционното право е разрастваща се област и има много възможности за адвокати, специализиращи в нея. Някои работни места, налични в тази област, включват имиграционен адвокат, адвокат по убежище, имиграционен съдия, имиграционен агент или офицер, граничен патрул, служител по митниците и граничната защита и служител по депортирането.

Защо изучаването на имиграционното право е важно?
Имиграционното право е важна област на правото, тъй като управлява един от най-фундаменталните аспекти на човешкия живот: движението. Това също е разрастваща се област, тъй като броят на имигрантите по света продължава да нараства.

Какво ще уча по време на моята степен по имиграционно право?
Ще изучавате различни теми, свързани с имиграционното законодателство, включително текущото състояние на имиграционното законодателство, различните видове визи, достъпни за имигрантите, процеса на кандидатстване за виза и правата на имигрантите в различни страни.

САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

Степента LLM, или магистър по право, е научна степен, която е популярна между студентите с бакалавърска степен по право, които искат да придобият по-задълбочена подготовка в някоя определена област на правото. Програмите LLM са ориентирани към теоретични изследвания и обикновено продължават една година.

Задочното обучение позволява на човек да получи степен или квалификация, дори ако не може да посещава училище на пълен работен ден. Човек може да учи със собствено темпо, като постепенно натрупва кредити, които се зачитат за окончателна квалификация.

Научете повече

Филтри

  • LLM
  • Съединени Американски Щати
  • Правни науки
  • Обучение по национално право
  • Имиграционно право
  • Задочно обучение
Области на обучение
  • Правни науки (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Свързани области на обучение