Keystone logo

5 Задочно обучение LLM Програми в Правни науки Обучение по национално право Имиграционно право 2024

Филтри

Филтри

  • LLM
  • Правни науки
  • Обучение по национално право
  • Имиграционно право
  • Задочно обучение
Области на обучение
  • Правни науки (5)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Задочно обучение LLM Програми в Правни науки Обучение по национално право Имиграционно право

Какво е закон за имиграцията?
Имиграционното право е област на правото, която управлява процеса на имиграция, включително приемането и отстраняването на чужди граждани от дадена страна. Той също така обхваща правата и задълженията на имигрантите и правата и задълженията на страните, в които те мигрират.

Какви работни места мога да получа в Имиграционното право?
Имиграционното право е разрастваща се област и има много възможности за адвокати, специализиращи в нея. Някои работни места, налични в тази област, включват имиграционен адвокат, адвокат по убежище, имиграционен съдия, имиграционен агент или офицер, граничен патрул, служител по митниците и граничната защита и служител по депортирането.

Защо изучаването на имиграционното право е важно?
Имиграционното право е важна област на правото, тъй като управлява един от най-фундаменталните аспекти на човешкия живот: движението. Това също е разрастваща се област, тъй като броят на имигрантите по света продължава да нараства.

Какво ще уча по време на моята степен по имиграционно право?
Ще изучавате различни теми, свързани с имиграционното законодателство, включително текущото състояние на имиграционното законодателство, различните видове визи, достъпни за имигрантите, процеса на кандидатстване за виза и правата на имигрантите в различни страни.

Степента LLM, или магистър по право, е научна степен, която е популярна между студентите с бакалавърска степен по право, които искат да придобият по-задълбочена подготовка в някоя определена област на правото. Програмите LLM са ориентирани към теоретични изследвания и обикновено продължават една година.

Задочното обучение позволява на човек да получи степен или квалификация, дори ако не може да посещава училище на пълен работен ден. Човек може да учи със собствено темпо, като постепенно натрупва кредити, които се зачитат за окончателна квалификация.