Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни LLM Програми в Ислямско право 2024

1 LLM Програми в Ислямско право 2024

Преглед

Програма "Учене през целия живот" или "Магистър по право" често се взема от студенти, които вече имат поне една степен по право. Тази програма позволява на студентите да се съсредоточат върху определена област на правно проучване, като например общо или наказателно право, и обикновено е едногодишна програма за студент на пълно работно време.

Какво е LLM в ислямското право? Тази програма се фокусира главно върху правните въпроси, свързани с ислямските държави и градове. Може да се изисква дисертация по тема, свързана със степента на специализация, както и преминаването на изпити по определени курсове също може да бъде задължително. Областите, обхванати в програмата, биха могли да включват ислямското право, правата на човека и ислямското право, правото и обществото в Близкия изток и историята на израелско-палестинските конфликти.

Учените от тази програма често се запознават с ислямските обичаи и им позволяват да пътуват уверено в региона на Близкия изток. Те могат също да разберат по-добре ислямското право и съдебните заседания в този район, правейки ги ценни като правни консултанти за много компании.

Общите разходи за тази програма ще варират от университет до университет, като може да има пакети и стипендии за финансова помощ. Студентът трябва да се свърже с всяко училище за крайната цена и за други финансови подробности.

Завършилите LLM в ислямското право често търсят работа в юридически фирми, международни компании, банки и фирми за недвижими имоти. Позициите могат да включват юрисконсулт, адвокат, юрисконсулт, изследователски библиотекар и юридически редактор за публикации по право. Големите компании, които имат бизнес отношения с ислямски държави, могат да наемат завършили юридически, финансови и недвижими имоти. Може да се работи и в политическата област, както и в държавните агенции.

Програми в ислямското право се предлагат в университети по целия свят, както в университета, така и онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • LLM
  • Правни науки
  • Обучение по международно право
  • Ислямско право
Области на обучение
  • Правни науки (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Свързани области на обучение