Свържете се директно с училищата - Сравнете 24 LLM Програми в Международно бизнес право в Великобритания 2023

24 LLM Програми в Международно бизнес право в Великобритания 2023

Преглед

Какво е международно бизнес право?
Международното бизнес право е изследване на това как законите и разпоредбите влияят на бизнес отношенията между компании, базирани в различни страни. Може да включва теми като договорно право, право върху интелектуалната собственост и регулиране на търговията.

Работи по международно бизнес право
Специалистите по международно бизнес право работят в различни индустрии и роли. Някои често срещани позиции включват мениджър по договори, служител по съответствието и митнически брокер. Те могат да работят за частни компании, държавни организации или агенции с нестопанска цел.

Защо да изучавате международно бизнес право?
Международното бизнес право е важно, защото помага на бизнес професионалистите да разберат правната среда, в която работят. Това може да им помогне да избегнат правни проблеми и също така им позволява да се възползват от възможностите на чуждестранните пазари.

Дипломи по международно бизнес право
Съществуват различни опции за степен за студенти, които се интересуват от изучаване на международно бизнес право. Някои често срещани програми включват бакалавър по бизнес администрация, доктор по право или магистър по бизнес администрация.

Какво ще уча по време на дипломата си по международно бизнес право?
Някои от темите, които може да изучавате по време на степента си по международно бизнес право, включват договорно право, право върху интелектуалната собственост и регулиране на търговията. Вероятно ще научите и за правните системи в различните страни и как да правите бизнес в глобален контекст.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Степента LLM, или магистър по право, е научна степен, която е популярна между студентите с бакалавърска степен по право, които искат да придобият по-задълбочена подготовка в някоя определена област на правото. Програмите LLM са ориентирани към теоретични изследвания и обикновено продължават една година.

Научете повече

Филтри

  • LLM
  • Великобритания
  • Правни науки
  • Обучение по международно право
  • Международно бизнес право
Области на обучение
  • Правни науки (24)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение