30 LLM Програми в Международно търговско право 2024

Филтри

Филтри

  • LLM
  • Правни науки
  • Обучение по международно право
  • Международно търговско право
Области на обучение
  • Правни науки (30)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    LLM Програми в Международно търговско право

    Какво е международно търговско право?

    Международно търговско право е богата, разнообразна дисциплина, която се отразява на бизнес дейности във всички страни и се отнася за много от заинтересованите страни. An LLM в международно търговско право ще обхване

    - Международна продажба на стоки,

    - Електронна търговия,

    - Транспортиране на стоки,

    - Разрешаване на спорове,

    - И корупцията, наред с други теми.

    A жизнеспособна учебната опция напредък за адвокати, така и за не-адвокати, за LLM е магистърска програма предоставя специализирани квалификации в областта на правото.

    Какви са ползите от LLM в международно търговско право?

    Има много ползи за записване в LLM в международно търговско право. За една година (на пълно работно време проучване), за LLM в програмата за международно търговско право ще включва голямо количество от ключово материали, свързани с бизнес, финанси, търговия, администрация и право.След дипломирането си, LLM в международното търговско право степен притежателите са силно търсени както в публичния, и в частния сектор.

    Какви са ползите от LLM в международно търговско право?

    Университетски прием отдели предпочитат да приемат завършили бакалавърска право, икономика, бизнес администрация, политически науки или други свързани с тях програми. Някои топ LLM в програми международното търговско право, са по-конкурентни от други. Студенти LLM ще трябва да приключат минимален брой кредити за завършване.

    Колко струва да се вземат LLM в международно търговско право?

    Разходи за обучение и други разходи варират в зависимост от университета, страната, студент, а понякога и от начина на проучване. Магистър по право в международното търговско право онлайн курсове също са на разположение и да направи възможно за професионалисти, за да учат и работят едновременно.Свържете се с факултета по право в университета си избор за използване на уеб формата свързани по-долу, за да получите конкретна информация за LLM в програмите на международното търговско право.

    Кои кариера с LLM в международно търговско право?

    An LLM в международно търговско право ще отвори врати в професионални специализирани адвокатски кантори, международни организации, корпорации, държавни органи, съдилища и др. Завършва магистратура по международно търговско право отиват в юридическата практика, консултиране, предприемачество, лидерство, управление, или други допълнителни функции в своята област.