Keystone logo

200 LLM Програми в Правни науки Общи правни изследвания 2024

Филтри

Филтри

  • LLM
  • Правни науки
  • Общи правни изследвания
Области на обучение
  • Правни науки (200)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

LLM Програми в Правни науки Общи правни изследвания

Очаровани ли сте от тънкостите на правната система и сте любопитни как тя оформя нашето общество? Изследванията на общото право се задълбочават в различните аспекти на правото, от историческите му корени до теоретичните му основи и практически приложения.

Въпреки че конкретните курсове и учебна програма може да варират в зависимост от избраната от вас програма, има определени области, които можете да очаквате да проучите. Като за начало ще се задълбочите във философските основи и принципи, които формират гръбнака на правната система. Това ще ви осигури солидна основа в правната теория, помагайки ви да разберете „защо“ зад законите, които имаме.

Освен това ще получите шанса да се потопите в завладяващата история на правото. Това ще ви даде ценна представа за това как правната система се е развила с времето, адаптирайки се към обществените промени и новите предизвикателства.

С диплома по общо право, възможностите са огромни, отваряйки врати за възнаграждаващи кариери в сектори като правителство, организации с нестопанска цел и частна практика.

Степента LLM, или магистър по право, е научна степен, която е популярна между студентите с бакалавърска степен по право, които искат да придобият по-задълбочена подготовка в някоя определена област на правото. Програмите LLM са ориентирани към теоретични изследвания и обикновено продължават една година.