Keystone logo

3 LLM Програми в Правни науки Обучение по гражданско право Общо право 2024

Филтри

Филтри

  • LLM
  • Правни науки
  • Обучение по гражданско право
  • Общо право
Области на обучение
  • Правни науки (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

LLM Програми в Правни науки Обучение по гражданско право Общо право

Учене през целия живот или магистър по право е напреднала степен, специализирана в правото за студенти, които са завършили предходни програми за обучение. Тези, които желаят да вземат програмата, трябва да направят това, ако се интересуват от кариера в закона.

Какво е LLM в общото право? Ученето през целия живот се съсредоточава върху предоставянето на задълбочено обучение на студентите заедно с разбирането за историята на правната система, практиката на правото и науката и теорията, стоящи зад законите на дадена страна. Курсовете по общопрактикуващи закони могат да включват по-специализирани области на правото като граждански и екологични. Не само студентите могат да научат подробностите за самия закон, но и да посещават курсове, които укрепват аналитичните и критично мислещи умения и насърчават демонстрациите и участието в реално време.

Изучаването на изкуството на дебатите в курсовете по LLM може да ви даде възможност да укрепите комуникацията, представянето и легалните навигационни умения. Тези умения могат да бъдат от полза за постигане на по-висока квалификация в други образователни програми, завършване на лични проекти и получаване на възможности за кариера.

Разходите за LLM програма ще зависят както от продължителността на програмата, която посещавате, така и от училището, което предлага програмата. Също така трябва да имате предвид вашето законно пребиваване и местонахождението на самата школа, както и броя на курсовете, които трябва да предприемете.

Преследването на кариера в обичайното право може да ви помогне да ви подготвим за изпита за бар във вашата страна, особено ако искате да станете квалифициран практикуващ адвокат. Дори и ако не изберете да вземете изпита за бара, кариерата по обичайно право може да ви накара да станете консултант или адвокат в адвокатска кантора с подходящото удостоверение. Можете също така да изберете да работите за организация с нестопанска цел или да управлявате правен екип или да предложите правен съвет. В академичните среди могат да съществуват други кариери с обичайно право.

Програмите могат да се вземат в участващ университет или онлайн. Всичко зависи от личните ви предпочитания. Продължете и потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.