Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни LLM Програми в Политология в Великобритания 2023

LLM Програми в Политология в Великобритания 2023

Преглед

Какви са ползите от изучаването на политика в университета?

Политическите програми в университетите имат за цел да научат студентите на правни концепции и как законът се прилага в различни форми. Степента по политика може да бъде полезна за хора, които искат да работят в публичния сектор или да преследват кариера в политиката. Някои хора може да изберат да изучават политика, защото се интересуват от участие в управлението. Политическите курсове предлагат представа за това как се създават законите, тяхното въздействие върху обществото и как влияят на индивидуалния живот. Много дипломи за политика могат също да включват курсове за това как да се пише политика. Те могат да бъдат полезни за хора, които искат да работят в правителството или сами да създават закони.

Какво мога да правя с диплома по политика?

Политиката често се разглежда като необичаен избор на степен сред студентите; въпреки това популярността му нараства. Политическата степен може да се разглежда като полезна за хора, които се интересуват от преследване на кариера, която изисква силно критично мислене, креативност и отлични комуникационни умения. Хората с дипломи по политика могат да очакват да имат достатъчно възможности за работа след дипломирането си, защото ще притежават тези умения. Политиката е идеален избор за степен, ако някой иска да се занимава с политика, право или правителство в бъдеще.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Степента LLM, или магистър по право, е научна степен, която е популярна между студентите с бакалавърска степен по право, които искат да придобият по-задълбочена подготовка в някоя определена област на правото. Програмите LLM са ориентирани към теоретични изследвания и обикновено продължават една година.

Научете повече

Филтри

  • LLM
  • Великобритания
Области на обучение
    Бизнес проучвания Езикознание Здравни грижи Икономически изследвания Правни науки
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение