Свържете се директно с училищата - Сравнете 7 LLM Програми в Правна етика 2023

7 LLM Програми в Правна етика 2023

Преглед

За много от студентите, които се интересуват от изучаване на правото и получават диплома за висше образование, обикновено могат да им дадат специализираните знания в избраната от тях област. Обикновено на разположение на студенти, които са завършили бакалавърска степен, програма LLM е един от начините да подготви студентите за успех в областта на правото.

Какво представлява LLM в правната етика? Този тип програма обикновено обучава студентите за сложността на етиката в света на бизнеса, особено в сферата на здравеопазването. Чрез казуси и презентации студентите могат да научат за законите, отнасящи се до психичното здраве, възпроизводството, донорството на органи и медицината. Курсовете обикновено обхващат широки теми като човешки права, професионална отговорност и методи на изследване.

Докато са включени в програма "Учене през целия живот", студентите обикновено култивират няколко ключови компетенции, които биха могли да им помогнат както в личния, така и в професионалния си живот. Аналитичните умения позволяват на студентите да навигират сложни закони, а силните комуникативни умения помагат на учениците да изградят мрежи и да се свързват с клиенти. Организационните умения са полезни за изграждане на кариера, както и за балансиране на личния живот.

Програмата за LLM обикновено отнема една година, за да бъде завършена, когато се извършва на пълно работно време. Разходите варират според училището, което предлага степента, тъй като няма два университета, които са точно подобни, особено когато става дума за разходи за обучение.

С ежедневния медицински напредък търсенето на юридически специалисти с опит в етиката се разраства. Студентите могат да станат анализатори на обществената политика или да изберат да работят като консултанти по медицинска етика. Мнозина предпочитат да използват знанията си, за да преподават и да станат преподаватели в областта на медицинската етика. Други намират работа, представляваща съдебни дела като адвокати от медицинската етика. Някои се радват на работа зад кулисите като изследователи.

За някои студенти, редовно посещаване на учебни занятия в колежа не е възможно. Записването в онлайн класове понякога може да бъде по-добър вариант, защото студентите обикновено имат по-голяма гъвкавост в собствените си графици. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • LLM
  • Правни науки
  • Юриспруденция
  • Правна етика
Области на обучение
  • Правни науки (7)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Свързани области на обучение