Свържете се директно с училищата - Сравнете 31 LLM Програми в Правно управление 2024

31 LLM Програми в Правно управление 2024

Преглед

Учебната практика по LLM обикновено е отворена за студенти, притежаващи юридически или бакалавърска степен. Въпреки това, някои програми могат да бъдат на разположение на студенти със сходно сертифициране в различни, но свързани области.

Какво представлява МТМ в областта на правното управление? Често поставени на фона на местните разпоредби на институцията, онези, които се стремят към сертифициране в областта на законното управление, са склонни да изучават процесите и прилагането на закони в корпоративна или обединяваща среда. Обикновено, но не винаги, проучването на управлението е съчетано със стратегии за управление на риска и обучение за съответствие, със специален акцент върху успешното внедряване на управлението в рамките на едно предприятие. Студентите често проучват текущото състояние на корпоративното право както в страната, така и в чужбина и работят за разработването на нови решения на съвременните проблеми.

Учените в тази област могат да получат много полезни умения, които могат да подпомогнат кариерата им и личностното им развитие. Завършилите често демонстрират изключителен талант с решаване на проблеми, бизнес администрация и интердисциплинарно мислене, както и отлични комуникативни умения.

Тарифите за обучение ще варират в различните програми и държави. Тъй като програмите за награждаване по LLM често приемат чуждестранни студенти, страната на гражданство на ученика също може да повлияе върху общите разходи за посещаемост.

Управлението на риска и спазването му са зрели полета за възпитаници. Докато магистърът по право не е достатъчен, за да практикува право в повечето области, студентите могат да се класират за допълнителни длъжности като корпоративни адвокати, ръководители на риска, адвокат по рисковете, служители по спазване на правилата, надзорни директори и анализатори на риска. Другите високопоставени длъжности, които могат да се предлагат без допълнителна кредитна документация, включват работни места като корпоративни секретари, юридически помощници и паралегълци. И накрая, завършилите могат да използват експертния си опит в управлението, за да действат като управители на адвокатски кантори или директори на мултинационални правни отдели.

Завършването на LLM в областта на юридическото управление може да се извърши от няколко места по света и да помогне да се започне международна кариера. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • LLM
  • Правни науки
  • Обучение по административно право
  • Правно управление
Области на обучение
  • Правни науки (31)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение