Филтри

 • LLM
 • Правни науки
 • Обучение по административно право
 • Право и регламентиране
Области на обучение
 • Правни науки (66)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

66 LLM Програми в Право и регламентиране 2024

  LLM Програми в Право и регламентиране

  Обикновено на разположение за студенти с предходни степени по право или сродни области, LLM е следдипломна квалификация. Тъй като този тип степен се смята за напреднала, много ученици го преследват, за да открият нови възможности за наемане на работа.

  Какво представлява LLM в областта на правото и регулирането? Обикновено се фокусират върху въпроси на правителствените и регулаторните органи, програмите в областта на правото и регулирането обикновено са предназначени да осигурят интензивно и задълбочено проучване на правните основи, като същевременно позволяват на студентите да се специализират според личен интерес. На фона на съвременните проблеми, повечето учени са изложени на множество правни специалности, като престъпност, околна среда, здравеопазване и застрахователно право. В зависимост от институцията студентите може да се наложи да декларират специфична област на интерес за избираеми курсове или да останат общообразователи, като развиват широко и сложно разбиране на законите, специфични за приемащата страна на университета.

  Мултидисциплинарното мислене, строгите изследователски способности и добре развитите меки умения са само някои от талантите, които завършилите могат да развият. Тези умения не само могат да отворят широк асортимент от възможности за кариера, но и те могат да бъдат от решаващо значение за личното развитие на студентите.

  Продължителността на записването, местонахождението на институцията и статута на пребиваване са само някои от факторите, които могат да повлияят на обучението. Учениците, които се интересуват от УЦЖ, се насърчават да достигнат до избраните от тях училища за бюджетна информация.

  Възможностите, които LLM предоставя в областта на правото и регулирането, могат да бъдат намерени на местно ниво или в чужбина. Заслужени за техните добре закръглени знания, успешните учени в тази област могат да кандидатстват за такива длъжности като адвокат, чуждестранен сътрудник, вътрешен съветник или служител по съответствието. Въпреки това, наличието на позиции може да зависи от успешното завършване на специалните изпити, особено за тези, които желаят да практикуват закона извън родната си област. Други потенциални индустрии могат да включват кариера в публичната администрация като съдебни служители, юристи и адвокати.

  Широко достъпни във виртуални и глобални направления, Вашият LLM в областта на правото и регулирането може да бъде получен на част или на пълно работно време, за да отговори на вашите нужди. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.