Свържете се директно с училищата - Сравнете 11 LLM Програми в Публично право 2024

11 LLM Програми в Публично право 2024

Преглед

След завършване на юридическия факултет, много студенти продължават да преследват МЖП. Тази степен помага на студентите да се специализират в определена област на правото, така че да могат да подобрят базата си от знания и да работят в ниша в правната област.

Какво представлява МПМ в публичното право? Този вид разширена степен по право покрива разнообразни теми, включително наказателно, административно, конституционно и данъчно право. Тези, които работят в тази степен, също могат да учат правни ситуации, които се отнасят до физически лица и фирми, ако въпросът като цяло засяга правителството. В крайна сметка, курсистите се обучават по различни правни теми, които се съсредоточават върху това как правните ситуации засягат по-големи организации, като например правителството.

След като завършат диплома по публично право, студентите трябва да са запознати със специфична правна област, която може да ги квалифицира да спечелят повече като адвокат. Студентите могат също така да развият усъвършенствани умения за изследване и разбиране, които могат да им помогнат да бъдат по-ефективен правен професионалист.

Има много фактори, които оказват влияние върху това колко струва да спечелите този тип напреднала степен. Това може да включва включването на училището, колко струва институцията за обучение и колко време студентите вземат, за да завършат програмата в пълен размер.

След придобиване на LLM в областта на публичното право, завършилите имат възможност да работят на много позиции в правната област. Например студентите могат да работят като обществен защитник на държавна или федерална агенция. Те могат също да си осигурят длъжност като сътрудник на персонала в частна фирма или да служат като вътрешен съветник на по-голяма организация, която служи на обществото. Освен това, тези с тази степен могат да изпълняват работа като служител по съответствието вместо адвокат.

Много програми за LLM се предлагат на места в личен и онлайн свят по света. За да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

Научете повече

Филтри

  • LLM
  • Правни науки
  • Обучение по гражданско право
  • Публично право
Области на обучение
  • Правни науки (11)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение