Свържете се директно с училищата - Сравнете 12 LLM Програми в Технологично право 2023

12 LLM Програми в Технологично право 2023

Преглед

Информационни технологии (обикновено съкратено "ИТ"), се отнася до използването на компютри за съхраняване, манипулиране и предаване на данни. An LLM е магистърска степен по право, която добавя допълнително специализация на юридическо студент фон или юридическо елемент към не-закон академичен опит. Докато LLM в информационните технологии сам не отговаря на изискванията на приносителя да упражняват адвокатската професия, тя не добавите съответното ниво на експертни познания, които няма да останат незабелязани на работното място.

Какви са ползите от LLM в областта на информационните технологии?

Както телекомуникации и интернет стават още по-фундаментален аспект в нашия свят, въпросите за собствеността, снабдяване, споделяне на файлове, спам, киберпрестъпления, бизнес и индивидуални права за поверителност идват под въпрос. Магистър по право в областта на информационните технологии диплома по право-носители са високо квалифицирани да консултират и водят дела по тези въпроси.

Колко струва да се вземат LLM в областта на информационните технологии?

A силно търсен след специализация, LLM в областта на информационните технологии програми често се окаже ценна инвестиция. Разходи за проучване, могат да варират в зависимост от факултета и страната, така че най-добре е да се свържете с университети директно по отношение обучението и възможни варианти за финансиране.

Какви са LLM в изискванията на информационните технологии?

Университети предпочитат кандидати с отличие бакалавърска степен по право или информационните технологии, когато се обмисля бъдещия LLM в ИТ студенти. А комбинация от курсове и писмени изпити и / или научните изследвания и дисертация, прави типичен LLM в информационните технологии конспект.

Кои кариера с LLM в информационните технологии?

Завършва магистратура в него програми продължават да работят за корпорации, правителствени агенции, адвокатски кантори, телекомуникационни компании, съдилища и транснационални организации.An LLM в информационните технологии може да осигури трамплин за тези, които искат да следват докторантура.

Защо да се онлайн LLM в областта на информационните технологии?

Online LLM в областта на информационните технологии програми за диплома по право са отличен начин да се използват технологични ползи за академично подпомагане. Много университети предлагат LLM в ИТ програми онлайн. Свържи факултети на интерес, по-долу, за да научите повече за най-добрите програми за диплома по право от цял ​​свят.

Научете повече

Филтри

  • LLM
  • Правни науки
  • Технологично право
  • Технологично право
Области на обучение
  • Правни науки (12)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение