Свържете се директно с училищата - Сравнете 7 LLM Програми в Трудово право 2023

7 LLM Програми в Трудово право 2023

Преглед

A legum магистър, или LLM, е магистърска степен по право, който се основава на един студент експертни познания в областта на правото, трудовите отношения или на свързано с темата. Магистър по право в програми Трудово право специализирано образование в областта на трудовото право, за разлика от закона за заетостта. Трудовото право се взема предвид функцията на синдикати и други организации в регулирането на отношенията между работниците и техните работодатели.

Какви са ползите от LLM в трудово право?

Студентите в LLM в програмата трудово право ще се възползват от предимствата на изучаването на сложни концепции от опит, професори. Учениците в LLM програми могат също да се възползват от професионално практически опит и работа в мрежа с техните връстници. Завършва магистратура в програми Трудово право степен се разглеждат като високо квалифициран в рамките на тяхната област.

Колко струва да се вземат LLM в трудово право?

Разходите за LLM в програмата трудово право ще зависи от училището, които тя предлага, местоположението и други фактори. Възможности за финансиране, като един стипендии и стипендии, могат да бъдат на разположение за някои кандидати.

Какви са LLM в изискванията трудово право?

Университетите считат завършилите бакалавърска на законовите програми, Juris Doctor програми, както и други свързани програми студенти. Студентите ще се изисква да попълнят най-малко една година от курсова работа и изследвания, за да се получи тяхното LLM в трудово право степен.

Кои кариера с LLM в трудово право?

Специалисти, работещи в областта с LLM в Трудово право градуса са много търсени от синдикатите, корпорации, правителства, неправителствени организации и други организации. Техните роли варират от преподаване в академична обстановка за съдебно разрешаване в полза на синдикатите в съда.Много LLM в дипломантите Трудово право да работи за вътрешни или международни адвокатски кантори, както и някои продължи да създадат тяхна собствена фирма.

Как да се запишат в LLM в трудово право?

Научете повече за LLM в програми Трудово право на оферта в топ юридическите факултети, изброени по-долу, днес!

Научете повече

Филтри

  • LLM
  • Правни науки
  • Обучение по трудово право
  • Трудово право
Области на обучение
  • Правни науки (7)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение