2 LLM Програми в Управление на правни рискове 2024

Филтри

Филтри

  • LLM
  • Правни науки
  • Обучение по административно право
  • Управление на правни рискове
Области на обучение
  • Правни науки (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

LLM Програми в Управление на правни рискове

Осигуряване на студентите с конкурентно предимство и напреднали знания, LLM е следдипломна степен на разположение в световен мащаб. Известен също като магистър по право, повечето студенти завършват обучението си в рамките на една година от редовното посещение.

Какво представлява Учебната Управа за Управление на Правния Рим? На пресечната точка на бизнеса и правото студентите, които преследват специалност "Правен", често имат многодисциплинарен натоварен курс. Управлението на доверието, корпоративното управление и спазването на законодателството са конвенционални фокусни точки за тези степени, обучаващи студентите да оценяват и управляват финансовите и правните рискове за различните видове организации. Избирателните предложения обикновено включват курсове по счетоводство и етика, както и регулаторни проучвания за специализирани правни области като здравеопазване, застраховане, екологично право и финансови услуги.

Има много умения, които студентите могат да развият по време на обучението си, включително управление на риска, корпоративно ръководство и критично мислене. Високо оценени в частния и в публичния сектор, тези особености могат да помогнат на завършилите за напредък в кариерата и да им дадат възможност да направят разумни финансови решения.

Всяка институция структурира своя график за такси по различен начин и цените могат да се променят от една учебна година до друга. Сред другите потенциални фактори, които могат да окажат влияние върху разходите, са общо кредитно време, статус на пребиваване и местоположение на университета.

Все по-променящата се природа на регулациите и постоянната глобализация на бизнеса осигуряват богат потенциал за притежателите на дипломи. Също така подходящи за кариера в държавната администрация и в частния сектор, завършилите могат да заемат такива длъжности като консултанти по управление на риска, мениджъри на вътрешния одит, анализатори на риска, служители по спазването на правилата и анализатори срещу изпирането на пари. Промишлеността, в която обикновено се намират тези висшисти, включва здравеопазване, местно и национално управление, застраховане, киберсигурност и финансови услуги.

Учене през целия живот в управлението на правния риск може да ви предостави ключ за отваряне на няколко нови врати за кариера. Докато някои програми изискват поне частична посещаемост в кампуса, много степени в тази специалност могат да бъдат завършени изцяло онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.