Свържете се директно с училищата - Сравнете 2 LLM Програми в Юридически английски 2023

2 LLM Програми в Юридически английски 2023

Преглед

Магистър по право (LLM) е академична квалификация в областта на обучение. Много от тези програми са базирани на научни изследвания, като осигуряват на завършилите по избор път към бъдещето на образованието. Завършването на УЦЖ би могло да повиши перспективите за работа, в допълнение към фактори като натрупаните години правен опит и репутацията на избраното юридическо училище.

Какво представлява LLM в юридически английски език? Областта на обучение съчетава както юридически, така и езикови умения, а курсовете могат да включват изучаване на гражданското и наказателното право, икономическото право, публичното право на действие и международното право. Учениците, участващи в тази програма, могат да научат за основите на правната система на Съединените щати или да практикуват застъпничество и устни умения. Програмата може да е подходяща за учените, които се надяват да разширят своята юридическа квалификация, за да включат тези, които се изискват за практикуване в САЩ.

Учениците, които участват в програма LLM в юридическия английски език, често имат възможност да усъвършенстват използването на правната терминология и да станат по-запознати с транснационалното право. Тези, които не владеят английски език, могат да участват в тази програма, за да подобрят познанията си за юридическите английски и основните положения в американското законодателство.

Цената на МПМ варира в зависимост от училището и колко време трае програмата. Перспективните студенти трябва внимателно да преразгледат своите възможности и всяко училище, за да са сигурни, че са намерили програма, която отговаря на техните нужди.

Завършилите се с LLM в областта на юридическия английски език могат да се съсредоточат върху тесни области като криминално съдебно дело или международно финансово право. Участниците в програмата могат също така да използват степента, за да преминат от една област на закона към друга. Завършилите могат да станат адвокати на интелектуална собственост или да разрешат международни спорове, включващи англоезични държави и не-англоезични държави. Тази степен може също така да отвори перспективи за работа в областта на научните изследвания и академичните среди.

Магистърски програми по право се предлагат от университети по целия свят. Предлагат се онлайн програми, които предлагат на студентите да участват в престижни училища, без да се преместват от една страна в друга. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • LLM
  • Езикознание
  • Английски език
  • Юридически английски
Области на обучение
  • Езикознание (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Свързани области на обучение