1 MBA Програми в Обучение по бизнес право 2024

Филтри

Филтри

  • MBA
  • Правни науки
  • Обучение по бизнес право
Области на обучение
  • Правни науки (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MBA Програми в Обучение по бизнес право

Master of Business Administration (MBA) е вид магистърска степен, която се фокусира върху бизнеса и управлението. Това е следдипломна степен, която е международно призната. Повечето програми изискват потенциални студенти да вземат GRE или GMAT, за да се класират.

Какво представлява MBA в областта на бизнес правото? Тази програма съчетава традиционни курсове по бизнес и мениджмънт с няколко курса, които наблягат на бизнес правото. Някои университети предлагат бизнес и право като интердисциплинарна програма. Обучението обикновено е предназначено да подготви студентите да преследват висококачествени кариери в пресечната точка на правото и бизнеса. Курсовете, които студентите могат да срещнат, включват правото и бизнеса на корпоративното управление, развитието на бизнеса, управлението, финансирането на недвижими имоти, предприемачеството, договарянето на сложни сделки и правото и бизнеса за правата на човека.

MBA в областта на бизнес правото обикновено учи студентите лидерски умения. Те могат също да станат велики при преговорите и писмената комуникация. Тези умения са от полза както за професионалните, така и за личните начинания.

Магистърските програми по бизнес администрация са популярни в целия свят. Местоположението може да повлияе на цената на обучението. Изследвайте различни училища и програми, преди да сте решили да присъствате на университет. Свържете се с училището по ваш избор за информация относно цената на посещението.

Тъй като завършващите обикновено напускат училище със солидно разбиране за теорията на правната практика в рамките на бизнеса, те могат да бъдат уникално квалифицирани за различни позиции както в областта на бизнеса, така и в правната област. Те могат да си осигурят работа в банки, учебни заведения, вестници, международни организации, работещи като бизнес юридически съветник, бизнес анализатор, юрист и юрисконсулт или като професор по различни науки.

Все повече и повече MBA програми се предлагат онлайн. Този формат обикновено позволява по-гъвкав график за заетите лица. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.