3 MLS Програми в Обучение по икономическо право 2024

Филтри

Филтри

  • MLS
  • Правни науки
  • Обучение по икономическо право
Области на обучение
  • Правни науки (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MLS Програми в Обучение по икономическо право

Магистър по правни науки е академична награда за висшисти, която често се предлага на учените, които вече са завършили бакалавърска степен. Като непрофесионална степен по право не подготвя участниците да седнат в бара. Повечето програми MLS имат една или две години.

Какво представлява MLS в икономическите закони? Това е академична програма, която разглежда правните и икономическите аспекти на бизнеса. Някои програми може да имат географски фокус, като Съединените щати или Европа. Учениците може да са в състояние да изберат фокуса или училището може да реши какво е то. Повечето програми MLS изискват курсове, но те могат да бъдат различни във всяко училище. Програмата за икономическо право може да изисква курсове, подобни на законите за външната търговия, икономическите аспекти на бизнес организацията, дружественото право и трансграничните капиталови пазари.

Този тип образование може да помогне на участниците да изградят своето културно разбиране, комуникативни умения и способности за критично мислене. С тези подобрени умения студентите могат да станат по-привлекателни кандидати за работа. Някои хора дори могат да използват тези умения, за да подобрят ежедневието си.

Цената на магистър по правни науки често зависи от училището, местоположението му и програмата. Обучението може дори да варира по години в някои университети. Кандидатите могат да получат по-добра представа за себестойността, като се свържат директно с училище.

MLS в областта на икономическото право могат да подготвят завършилите за различни кариери. Докато повечето студенти с това образование не стават адвокати, някои биха могли да се върнат в училище за професионалната си степен по право. Други участници могат да влязат в работната сила като икономически консултанти, бизнес изследователи, преговарящи, посредници и политици. Точните налични възможности за кариера, разбира се, ще зависят от другото образование на ученика и от предишната трудова история.

Може да сте в състояние да се запишете в програма MLS в университети по целия свят. Някои дори могат да имат онлайн курсове, които ви позволяват да участвате без значение къде живеете. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.