Keystone logo

16 MLS Програми в Правни науки Общи правни изследвания Право 2024

Филтри

Филтри

  • MLS
  • Правни науки
  • Общи правни изследвания
  • Право
Области на обучение
  • Правни науки (16)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MLS Програми в Правни науки Общи правни изследвания Право

Магистър по правни науки, понякога наричан магистър по право, е диплома, която често се преследва след бакалавър по закони. За разлика от д-р Юрис, МЛС не подготвя студентите да седнат за бара. Повечето програми MLS имат една или две години.

Какво представлява MLS в правните изследвания? Това е интердисциплинарен поглед върху практиките, институциите, ценностите и значенията на законността и правото. Някои програми могат да позволят на учените да избират определена концентрация, докато други могат просто да предложат общата програма. Тази обща МЛС може да включва разнообразни курсове като правна процедура, правен анализ и писане, публично международно право, законодателен анализ, правно изследване, екологична политика и семейно право. Подобно на другите магистърски степени, МЛС може да изисква от студентите да участват в лекции, изпити, проекти, семинари, стажове и дисертации.

Програмата MLS подготвя студентите за стриктна кариера, като помага за изграждането на силна комуникация, критично мислене и умения за решаване на проблеми. Участниците могат да използват тези умения, за да им помогнат да успеят както в личния, така и в професионалния си живот.

Обучението за магистър по правни науки може да варира значително от университета до университета. Понякога местоположението на училището, фокусът на програмата и продължителността на програмата оказват влияние върху цената. Кандидатите могат да получат оценка, като се свържат директно с училище.

Макар че това образование не може да подготви завършилите да се яви на баровия изпит, то все пак може да доведе до различни смислени кариерни пътеки. Точните възможности, които участниците имат, могат да бъдат диктувани от тяхната трудова история и друго образование. Примерите за потенциални кариери след получаване на МЛС в правните изследвания включват съдебен администратор, юридически журналист, законодателен персонал, политик, агент по недвижими имоти, служител по съответствието и специалист по човешки ресурси.

Може да сте в състояние да се запишете в програма MLS в училища в целия свят. Може дори да сте в състояние да посещавате университети от уюта на собствения си дом чрез онлайн курсове. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.