5 MLS Програми в Правни науки 2024

Филтри

Филтри

  • MLS
  • Правни науки
  • Общи правни изследвания
  • Правни науки
Области на обучение
  • Правни науки (5)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MLS Програми в Правни науки

    Магистър по правни науки е непрофесионална степен по право. Като такава обикновено обхваща някои области в правната област. Програмата за МЛС често е завършена за една година.

    Какво представлява MLS в правните изследвания? Това е програма, предназначена за студенти, които искат да работят в тясно сътрудничество с регламенти, правни въпроси и преговори. Правните проучвания разглеждат институциите, ценностите и практиките, свързани със законността в дадена страна или на глобално равнище. Програмите за МЛС могат да съчетават различни учебни инструменти, като изпити, лекции и дискусии, за да помогнат на участниците да получат нова информация. Точните курсове, които учените трябва да вземат по време на тази програма, могат да се различават значително от училището. Необходимите курсове биха могли да бъдат подобни на американското публично право, правен анализ в писмен вид и изследване, бизнес право, имиграционно право и екологични политики.

    Много студенти избират да се включат в програма MLS, за да им помогнат да станат по-запознати с правните практики. Участниците също придобиват умения, необходими за успех както в личната, така и в професионалната среда. Тези умения могат да включват преговори, разрешаване на проблеми и управление на времето.

    Ако кандидатите искат да получат прогнозна оценка, трябва да се обърнат директно към училищата. Получаването на универсална цена е невъзможно, защото толкова много фактори влияят върху обучението. Например, местоположението на училището, фокусът на програмата и продължителността на програмата могат да добавят или да се извадят от цената.

    След завършване на специалност "Право", студентите могат да имат широк спектър от възможности за кариера. Тези налични пътеки могат да бъдат засегнати от друго образование на завършилите и предишна трудова история. Например, някои учени с това образование може да могат да влязат в работната сила като журналист по право, законодателен помощник, анализатор на спазването, правен изследовател, съдебен администратор, ръководител на човешките ресурси и политик.

    Без значение къде живеете, може да сте в състояние да се запишете в програма MLS. Училищата по света предлагат това образование както онлайн, така и в университета. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.