Osgoode Professional Development

Представление

Начело в професионалното юридическо образование

Osgoode Professional Development предлага уникално широка и гъвкава гама от програми за висше и продължаващо обучение.

За нас

Osgoode Professional Development е световен лидер в обучението през целия живот в юридическите факултети.

Гъвкаво и удобно обучение

 • Опции за класна стая, разстояние и онлайн

Свържете се с влиятелна мрежа

 • Изградете мрежа от лидери в индустрията

Кредитни и некредитни програми

 • Изберете между CPD или задълбочени проучвания

Кои сме ние

Osgoode Professional Development е частта за обучение през целия живот на Osgoode Hall Law School, едно от водещите юридически училища в Канада. От основаването ни през 1996 г. нашата мисия остава последователна и ясна. Ние предоставяме уникално широка и гъвкава гама от интердисциплинарно висше юридическо образование за професионалисти със и без юридически степени и се ангажираме с:

 • Поддържане на професионалисти и ръководители в челните редици на правните знания, опит и способности;
 • Интегриране на международно обучени адвокати и завършили право в канадската юридическа професия; и
 • Обединяване на различни професионалисти, за да се занимават с правни въпроси от мултидисциплинарни гледни точки.

OsgoodePD е известен в световен мащаб с нашия ангажимент към непрекъснати иновации в образователните технологии и педагогика. Ние бяхме първата програма по право в Канада, която предлагаше дистанционно обучение и работихме за непрекъснато подобряване на качеството, достъпността и гъвкавостта. Нашата визия е да бъдем в центъра на иновативния дизайн и предоставяне на професионално юридическо образование, позволяващо разбиране, връзка и трансформация.

Нашите предложения

Ние работим непрекъснато, за да подобрим и разширим нашите предложения за професионално развитие. Тъй като нуждите на глобалната общност от професионално развитие в правното образование се развиват, ние въвеждаме нови програми и начини на обучение, за да ви помогнем да постигнете целите си за професионално развитие.

Професионално развитие

 • Кратки курсове, конференции и сертификати: Конференциите и кратките курсове на OsgoodePD представляват една от най-големите колекции от предложения за продължаващо юридическо образование (CLE) в Канада.
 • Професионални единични курсове за LLM: Нашите единични курсове за LLM предоставят на професионалистите, които все още не са готови да се ангажират с програма за LLM, гъвкав начин да изследват избраните от тях програми.
 • Вътрешни и персонализирани програми за организации: Имаме опит, ресурси и технология, за да проектираме персонализирана версия на съществуваща програма, сертификат или нова програма, която рентабилно постига целите ви за обучение.

Академични програми

 • Задочна професионална LLM: Проектирана на висше ниво и структурирана да отговаря на нуждите на работещия професионалист, можете да избирате измежду 15 специализации и широка гама от избираеми.
 • Професионален LLM на пълен работен ден: Нашите професионални LLM на пълно работно време са предназначени за международно обучени юристи, които искат да учат или практикуват право в Канада.
 • Дипломни програми: Нашите дипломни програми предоставят задълбочен поглед върху специфични области на правото.
 • Research LLM: Редовна степен с интензивни научни изследвания, идеална за студенти, които искат да навлязат задълбочено в специфични области на обучение, и за тези, които обмислят да преминат към докторска степен.
 • Доцент доктор. по право: Редовна степен за напреднали, включваща обширно, интензивно проучване, подходящо за студенти, които се стремят към академична позиция.

Международно обучени адвокати

Ние предлагаме най-голям брой и най-широка гама от програми навсякъде в Канада за международно обучени адвокати и опитни професионалисти. Когато разработваме тези програми, ние се фокусираме върху специфичните нужди на международно обучени юристи. Ние предоставяме широк набор от студентски услуги, за да помогнем на чуждестранните студенти да постигнат академичен и кариерен успех.

 • Програмите за специализация на OsgoodePD по канадско общо право LLM, международно бизнес право LLM, общо право LLM и данъчно право LLM са проектирани специално с международно обучените адвокати.
 • Osgoode е единственото канадско юридическо училище, което предлага подготвителен курс на Националния комитет по акредитация (NCA) за международно обучени юристи.

Местоположения

 • Downtown Toronto, 1 Dundas Street West, Suite 2602, M5G 1Z3, Toronto

Въпроси