Стипендия от Keystone

Крайна дата за кандидатстване: 31 май 2021 г.

Осъществете мечтите си със стипендията от Keystone!

Какво представлява стипендията от Keystone?

Keystone Academic Solutions предлага четири стипендии за бакалавърски програми и две стипендии за магистърски програми. Стипендиите ще бъдат предложени на шестима студенти, които имат добри академични постижения и силна мотивация да трансформират света чрез обучението си.

  • Четирима студенти в бакалавърска програма ще спечелят стипендия от Keystone, всяка с размер 2000 щатски долара.
  • Двама студенти в магистърска степен ще спечелят стипендия от Keystone, като едната е с размер 10 000 щатски долара, а другата – 4000 щатски долара.

Кой може да кандидатства?

Бъдещи студенти, навършили 18 години, когато започнат програмата и планират да завършат бакалавърска или магистърска програма в редовна форма на обучение. Разгледайте нашите уебсайтове за студенти още днес, за да откриете подходяща образователна програма и да спечелите една от шестте налични стипендии от Keystone!

Как се кандидатства за стипендия от Keystone?

  • Създаване на акаунт
  • Потърсете образователни програми от цял свят на нашите уебсайтове и изпратете запитване за обучение.
  • Кандидатствайте за стипендия от Keystone преди 31 май 2021 г.
  • Изпратете писмото за приемането ви в някой от университетите, изброени на нашите уебсайтове.
  • Получете една от шестте ни стипендии, за да финансирате обучението си!

Всичко за Keystone Academic Solutions

Всеки месец Keystone Academic Solutions помага на повече от шест милиона студенти да открият най-подходящата за тях образователна програма. Съдействаме на бъдещите студенти в разглеждането на хиляди възможности за обучение и дестинации – на едно място, по всяко време и отвсякъде. Събираме всевъзможни новини и информация, свързани с висшето образование, и предоставяме на студентите платформа и инструменти за директна връзка със служителите за приема в университети и колежи по цял свят. По този начин даваме възможност на всички, където и да се намират, да изберат образование, чрез което да реализират личните и професионалните си цели!

Разгледайте нашите уебсайтове днес и открийте подходяща за вас образователна програма