Keystone logo

1 SJD Програми в Правни науки Политология 2024

Филтри

Филтри

 • SJD
 • Правни науки
 • Политология
Области на обучение
 • Правни науки (1)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  SJD Програми в Правни науки Политология

  След като придобиете бакалавър или магистър, можете да решите да преследвате SJD или доктор по юридически науки. Тази следдипломна квалификация се занимава с правни изследвания и може да отнеме много години за завършване.

  По-конкретно, какво представлява SJD в политиката? Тази усъвършенствана степен може да се съсредоточи върху това как се създават или поддържат политики или как да се пренапишат съществуващите политики, за да бъдат по-етични и ясно разбрани. За да се квалифицирате за тази програма, ще ви е необходима LLM, магистърска степен по право или еквивалентен сертификат с известно количество юридически трудов стаж. Завършването на SJD изисква повече изследвания и четене, отколкото курсова работа, която има за цел да ви подготви за защита на теза или дисертация в комисия от членове на преподавателите.

  Някои умения, които можете да спечелите по време на програма SJD, са публично говорене, комуникация и упоритост. Общественото говорене и комуникация могат да помогнат в социалните ситуации и в изграждането на взаимоотношения. Тенарността може да ви помогне да преодолеете пречките в живота.

  За да спечелите SJD, ще ви трябва бюджет за книги, регистрация, пътуване, храна и настаняване. Може да сте в състояние да спестите пари, като вземете някои класове онлайн или като купите използвани учебници.

  Количеството изследвания, които ще проведете, докато преследвате SJD, обикновено ви подготвя да направите повече изследвания, било в правна обстановка, или като академичен професор. Дълбокото познаване на практиките в областта на политиката може също така да Ви подготви за високи постове в рамките на регулаторния орган на правителство или голяма корпорация. Някои заглавия на длъжности, които можете да търсите, включват ръководител на регулаторни операции, международен правен консултант и председател на комисията по етика.

  За да намерите правилното училище за вас, помислете къде искате да живеете, докато работите по дипломата си. Друг фактор, който може да стесните избора си, е областта, в която искате да се фокусирате. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата школа по избор, като попълните формуляра за попълване.