Keystone logo

1 SJD Програми в Правни науки Политология в Съединени Американски Щати за 2024

Филтри

Филтри

 • SJD
 • Съединени Американски Щати
 • Правни науки
 • Политология
Области на обучение
 • Правни науки (1)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  SJD Програми в Правни науки Политология

  Какви са ползите от изучаването на политика в университета?

  Политическите програми в университетите имат за цел да научат студентите на правни концепции и как законът се прилага в различни форми. Степента по политика може да бъде полезна за хора, които искат да работят в публичния сектор или да преследват кариера в политиката. Някои хора може да изберат да изучават политика, защото се интересуват от участие в управлението. Политическите курсове предлагат представа за това как се създават законите, тяхното въздействие върху обществото и как влияят на индивидуалния живот. Много дипломи за политика могат също да включват курсове за това как да се пише политика. Те могат да бъдат полезни за хора, които искат да работят в правителството или сами да създават закони.

  Какво мога да правя с диплома по политика?

  Политиката често се разглежда като необичаен избор на степен сред студентите; въпреки това популярността му нараства. Политическата степен може да се разглежда като полезна за хора, които се интересуват от преследване на кариера, която изисква силно критично мислене, креативност и отлични комуникационни умения. Хората с дипломи по политика могат да очакват да имат достатъчно възможности за работа след дипломирането си, защото ще притежават тези умения. Политиката е идеален избор за степен, ако някой иска да се занимава с политика, право или правителство в бъдеще.

  САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

  Адвокатите, които са завършили JD и магистри по право и желаят да постигнат най-високата юридическа степен, трябва да вземат под внимание програмата SJD. Чрез задълбочени изследвания и писане, доктор по юридически науки подготвя завършилите да преподават право или да формират високополитически държавни политики.