1 SJD Програми в Съдебна власт 2024

Филтри

Филтри

 • SJD
 • Правни науки
 • Общи правни изследвания
 • Съдебна власт
Области на обучение
 • Правни науки (1)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

  SJD Програми в Съдебна власт

  SJD е напреднала юридическа степен, която е по-официално известна като доктор по юридически науки. Отнема много години, за да завърши и се фокусира върху четенето и разбирането на правните изследвания.

  Какво представлява СДП в съдебната система? За тази програма можете да научите по-задълбочено подробностите относно местното, националното или международното право. Тъй като тези програми се намират навсякъде по света, една от предпоставките може да бъде завършването на юридическа степен в страната на тази програма, така че да сте запознати с основните местни закони. Само първите един или два семестъра обикновено имат курсова работа. Останалото време се изразходва в ръководни изследвания, за да се подготви и защити дисертацията.

  По време на програма SJD можете да научите разбиране на четенето, управление на времето и комуникация. Четенето разбиране може да бъде полезно в ежедневието, за да ви помогне да разберете договорите. Управлението на времето може да ви помогне да бъдете по-ефективни, докато комуникацията е полезна в социалните настройки.

  Цената на SJD зависи от определени фактори, като например местоположението на училището и местните разходи за живот. Ако се свържете предварително с училищата, те могат да ви разкажат за средната цена на книгите и каква е текущата им регистрация.

  Изучаването на по-фини детайли на правната работа може да ви подготви за кариера в областта на правото, образованието или международните отношения. По закон можете да работите като главен съветник, юрисконсулт или надзорен орган за многобройни служители. В образованието бихте могли да преподавате в избраната от вас област или в по-общи теми в бакалавърска степен. В международни ситуации можете да работите като търговски съветник или правен съветник на имигранти и бежанци.

  Обучението в съдебната система е често срещано в много правни училища. За да преследвате SJD, потърсете юридически школи с ясни дипломирани програми. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.