4 SJD Програми в Правни науки 2024

Филтри

Филтри

  • SJD
  • Правни науки
  • Общи правни изследвания
  • Правни науки
Области на обучение
  • Правни науки (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    SJD Програми в Правни науки

    SJD е доктор по юридически науки и е най-разпространена в Съединените щати. Тази усъвършенствана степен обаче може да бъде преследвана по целия свят с цел да увеличите вашите юридически познания.

    По-конкретно, какво е SJD в областта на правните изследвания? Този вид SJD е по-скоро насочен към научните изследвания и за четене, вместо курса. Повечето училища ще ви съчетаят с един съветник или ще ви позволят да избирате измежду факултета. Често има период на кандидатстване за първата или втората година, преди да започне работа по дадена дисертация. Дисертацията трябва да демонстрира значителен принос към темата и да бъде защитавана пред експертна група, преди да бъде присъдена степен.

    Преследването на SJD може да ви даде определени житейски умения, включително организация, преговори и решаване на проблеми. Организацията ви помага да управлявате времето си и да постигнете повече в един ден. Добрите умения за водене на преговори могат да се използват в социалните среди за водене на дискусия. Решаването на проблеми е полезно при справянето с ежедневните проблеми.

    За да сте сигурни, че сте завършили степента си, е важно да направите бюджет за всичките си разходи. Те могат да включват книги, регистрация, такси за курсове и пътувания. Свържете училищата предварително, за да научите всичко за тези и други разходи.

    Кариерите, които можете да преследвате със SJD, са достъпни по целия свят. Някои места, които можете да разгледате, включват международни фирми, адвокатски кантори, юридически школи, организации с нестопанска цел и правителствени служби. В рамките на тези организации заглавията на длъжности, които можете да търсите, включват международен правен консултант, чуждестранен посланик и регулаторен агент. SJD може да се използва и за подпомагане на текущата ви кариера с повишение или повишение на заплащането.

    Правообразованието е предмет, предлаган в много училища. Всяко от тези училища с дипломирана програма може да предложи SJD. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.