University of Liverpool Online Programmes

Представление

Въведение

Добре дошли в University of Liverpool Online Programmes на University of Liverpool Online Programmes .

Нашите следдипломни програми осигуряват достъпен и удобен маршрут за по-нататъшно обучение и напредък в кариерата ви. Ще получите високо оценена квалификация от престижен университет в Обединеното кралство и член на Russell Group, група от 24 британски университета, ръководени от изследвания, ангажирани да поддържат възможно най-високите стандарти за научни изследвания и образование.

Защо да учим в University of Liverpool Online Programmes на University of Liverpool Online Programmes

Всички наши програми са специално разработени за онлайн обучение. Преподаването и оценяването се предоставят гъвкаво чрез нашата най-модерна платформа за обучение, предоставяйки ви достъп до всички ресурси и подкрепа, необходими за завършване на вашето обучение онлайн. След успешно завършване на вашата програма, ще бъдете поканени да завършите в красивия кампус на университета в Ливърпул в северозападната част на Англия.

За нас

Университетът в Ливърпул предлага онлайн програми от 2000 г., което ни прави един от водещите доставчици на изцяло онлайн следдипломни степени. С фокус върху кариерното развитие и глобалното сътрудничество, нашите програми са предназначени за амбициозни професионалисти с няколко години опит на работното място, които желаят да придобият престижна квалификация, без да правят компромиси със съществуващите си ангажименти.

Местоположения

  • Liverpool

Въпроси